Úplne nový Tribunal!

Softvér Tribunal sme úplne prepracovali. Teraz je jednoduchší, rýchlejší a bezpečnejší.

Presmerujeme vás na novú stránku softvéru Tribunal.

www.softvertribunal.sk

Chcem dostávať občasné novinky
Vašu emailovú adresu neposkytneme tretím osobám. Novinky zasielame iba občas.
Prihlásiť sa

Nový štandard v elektronizácii sporovej agendy

V modernom svete sa už žiadny právnik nezaobíde bez počítača. Či si to pripúšťame, alebo nie, elektronizácia práce sa veľmi úzko dotýka aj práce advokátov resp. celých advokátskych kancelárií. Dnes už nie je možné vykonávať advokátsku prax bez pomoci počítačov.

V spoločnosti WAI s.r.o zareagovali na tento trend vo veľkom štýle a výsledok ich snaživej práce je naozaj obdivuhodný. Ich softvérové riešenie Tribunal poskytuje zďaleka najširšie množstvo funkcií potrebných pre zefektívnenie práce v advokátskej kancelárii a ponúka ich v príjemnom a intuitívnom prostredí internetového prehliadača.

Veľa muziky za málo peňazí

Softvér Tribunal je svojim spracovaním unikátny. Ak ho porovnáme s existujúcimi riešeniami podobného zamerania na slovenskom trhu, tak z pohľadu funkcií sa javí ako najprepracovanejší a z pohľadu možností prevádzky najflexibilnejší.

Základné funkcie ako adresár klientov, zoznam spisov, podrobná evidencia prijatej resp. odoslanej pošty a prehľadný pracovný kalendár zdieľaný medzi jednotlivými pracovníkmi sú samozrejmosťou.

Vo verzii Marec 2015 sú „pribalené“ navyše tieto funkcie:

  • účtovanie úkonov podľa zákona 655/2004 Z.z. s uvážením všetkých paragrafov
  • účtovanie služobných ciest a iných poplatkov aj na základe hodinovej sadzby, pokladňa
  • evidencia pohľadávok s výpočtom úrokov z omeškania a generovaním predžalobných výziev
  • kniha došlej a odoslanej pošty
  • historický žurnál spisu
  • bezpečné odosielanie dokumentov
  • výkon rozhodnutia
  • lehoty kancelárie a lehoty protistrany
  • bezpečný, neodsledovateľný, interný chat a diskusia
  • prepojenie na Obchodný vestník SR
  • a ďalšie

Cena softvéru Tribunal je pritom veľmi priaznivá a môže si ho dovoliť zakúpiť aj začínajúci advokát.

Vysoká flexibilita prevádzky

Softvér Tribunal bol od začiatku vytváraný tak, aby mohol byť prevádzkovaný flexibilne, podľa konkrétnych požiadaviek klienta. Najviac využívaná možnosť je inštalácia softvéru Tribunal priamo na serveri kancelárie. Ale existujú kancelárie, ktoré vlastnou IT infraštruktúrou nedisponujú a nemajú kapacity si ju vytvárať alebo spravovať. V takýchto prípadoch je softvér možné prevádzkovať vo vysoko zabezpečenom dátovom centre alebo v cloude.

Zároveň je zabezpečená možnosť bezpečnej a kompletnej migrácie medzi jednotlivými spôsobmi prevádzky. Ak si kancelária napr. na začiatku nemôže dovoliť disponovať vlastnou IT infraštruktúrou, môže sa softvér Tribunal nasadiť v dátovom centre a neskôr sa môže bezstratovo premigrovať na nový zakúpený server.

Na všetkých zariadeniach, bezpečne z domu

Vďaka voľbe použiť internetový prehliadač ako základ pre softvér Tribunal, je softvér Tribunal použiteľný na všetkých zariadeniach – počítačoch, tabletoch alebo telefónoch. Nezáleží pritom, či sú to zariadenia s Windows, Mac OS, Android alebo Linux. Softvér Tribunal je použiteľný na všetkých.

Používanie softvéru Tribunal z domu cez bezpečné pripojenie je úplnou samozrejmosťou.

Neustále aktualizovaný a vyvíjaný

Softvér Tribunal je na trhu už viac ako 3 roky, takže sa dá povedať, že ide o stabilné a zavedené riešenie, ktoré už prešlo dlhodobým vývojom. Napriek tomu je neustále vyvíjaný a dopĺňaný o nové funkcie, ktoré si vypýta prax a klienti.

Posledná aktualizácia – Marec 2015 – napríklad obsahuje automatické generovanie predžalobných výziev. V roku 2014 boli vydané celkom 4 aktualizácie.

Nový štandard v elektronizácii sporovej agendy

Softvér Tribunal ponúka naozaj obrovské množstvo funkcií. Je natoľko univerzálny a flexibilný, že ho môžu používať sólo advokáti ako aj veľké kancelárie. Možno s miernou nadsázkou, ale s presvedčením, môžeme tvrdiť, že softvér Tribunal zaručene posúva latku právnych softvérov na slovenskom trhu o niekoľko úrovní vyššie a nastavuje nové štandardy.

Koniec koncov, vyskúšať a presvedčiť sa môžete aj sami. K dispozícii máte 30-dňovú testovaciu prevádzku v plnej paráde úplne zdarma a nezáväzne.

Zdieľajte článok na Facebooku:


« Späť na zoznam článkov