Úplne nový Tribunal!

Softvér Tribunal sme úplne prepracovali. Teraz je jednoduchší, rýchlejší a bezpečnejší.

Presmerujeme vás na novú stránku softvéru Tribunal.

www.softvertribunal.sk

Chcem dostávať občasné novinky
Vašu emailovú adresu neposkytneme tretím osobám. Novinky zasielame iba občas.
Prihlásiť sa

Ako ušetriť čas elektronickým spisom?

Nájsť šanón, prelistovať dokumenty, vyhľadať záznam, zapísať do kalendára. Skontrolovať poštu, sledovať lehoty. Odpovedať na telefóny, pamätať si aktuálny stav súdneho procesu. Účtovať, sledovať úhrady, platiť mzdy a nájom.

Tieto a mnohé ďalšie sú neustále sa opakujúce činnosti, ktoré každý právnik alebo koncipient musí denne vykonávať. S narastajúcim množstvom papierovej agendy narastá aj čas potrebný na ich vykonanie. A tak postupne bežná agenda rastie do rozmerov, kedy iba s veľkým úsilím je možné túto agendu vykonávať bezchybne a načas.

Práve tomuto neustálemu narastaniu časovej náročnosti každodennej agendy softvér Tribunal dokáže zabrániť. Tak napríklad zdĺhavé hľadanie nejakého spisu v šanóne na polici je nahradené jednoduchou klávesovou skratkou. Kontrola činností, ktoré treba vykonať dnes alebo zajtra sa vykonáva na jednej prehľadnej a farebne rozlíšenej obrazovke. Účtovanie a vystavovanie faktúr sa zjednoduší na niekoľko rýchlych kliknutí.

A navyše máte k dispozícii ďalšie možnosti, na ktoré by ste pri paierovej agende nemohli ani pomyslieť. Tak napríklad emailové notifikácie na dlho neaktívne spisy a spory. Alebo prehľadná história celého spisu, z ktorej ľahko zistíte, čo ste s vybraným spisom robili napr. pred rokom. Alebo vykazovanie odpracovaného času a pohodlná kalkulačka trov právneho zastúpenia.

Ešte stále rozmýšľate nad tým, ako sa dá ušetriť čas? My sme to vyriešili za Vás. Softvér Tribunal ponúka veľmi intuitívne a pohodlné prostredie, v ktorom spracujete akúkoľvek agendu Vašej kancelárie. A nestojí veľa.

Zdieľajte článok na Facebooku:


« Späť na zoznam článkov